In juli 2008 studeerde ik af als klinisch kinderpsychologe aan de Katholieke Universiteit van Leuven (erkenningsnummer 802108249). Daarnaast behaalde ik eerder ook mijn diploma van Bachelor in de ergotherapie (Provinciale Hogeschool Hasselt, 2005).
 

Een gezonde nieuwsgierigheid met een aanstekelijk enthousiasme typeren het beste hoe ik in mijn begeleidingen sta. Ik ben steeds geprikkeld om de kinderen beter te leren kennen om hen zo in hun kracht te zetten.
 

De Cocon is als naam dan ook niet toevallig gekozen. Het is voor mij belangrijk om een veilige setting te creëren waarbij elk kind kan uitgroeien tot een prachtige, unieke vlinder. Want soms loopt de opvoeding niet zonder slag of stoot en zijn ouders zoekend naar antwoorden en/of wat extra ondersteuning. En soms hebben kinderen het even moeilijk met iets en helpt de begeleiding hen om verder open te bloeien.
 
In mijn werk binnen het buitengewoon onderwijs zelf alsook als GON-begeleider heb ik heel wat ervaring opgedaan in het werken met kinderen met een specifieke nood (bijv. ASS, DCD). Hierdoor ken ik de onderwijswereld vrij goed, wat een meerwaarde kan zijn bij het oriënteren van een studie- of schoolkeuze of tijdens gesprekken met school over wat al dan niet haalbaar is.
Verder heb ik tot 2015 meegedraaid in een groepspraktijk in Heverlee, waarbij ik zowel psychologische als psychomotorische therapie gaf. De aangemelde kinderen werden ook mede door mij gescreend en er werden ook sociale vaardigheidstrainingen gegeven.
 
Sindsdien ben ik trotse mama geworden van twee flinke zonen en is de tijd rijp om me weer vast te bijten in een nieuw avontuur!
 

Contacteer mij

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies.  Meer info