Hallo, mijn naam is An-Sofie De Pauw. In 2016 ben ik afgestudeerd als kinderpsycholoog aan de Katholieke Universiteit van Leuven (erkenningsnummer: 912122805).


Omdat je nooit genoeg kennis kunt opdoen ben ik ook bezig met een postgraduaat oplossingsgericht begeleiden en hulpverlenen aan de UCLL in Hasselt.


Naast psycholoog ben ik al jaren opvoeder voor kinderen met autisme en recent ook voor kinderen met GES-problematiek. Ik ken dus de moeilijkheden en mogelijkheden die men kan tegen komen als ouder in het alledaagse leven.


De praktijk is voor mij een veilige ruimte waar je kind/ jongere in alle rust en met mijn volledige aandacht zichzelf kan zijn en door middel van spel, tekenen of gesprek tot zijn of haar verhaal kan komen. Een plek waar we samen zoeken naar wat anders kan en naar wat nodig is voor hem of haar  om zich nu beter te voelen.


Ik vind openheid en transparantie heel belangrijk en vertrek vanuit de sterktes van jouw kind of jongere die ze, op dit moment, misschien nog niet hebben ontdekt.


Mail: ansofie@de-cocon.be
Telefoon: +32 (0)471 908 259

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies.  Meer info